Mind & Matters
Voor rust en helderheid

 Tarieven 2020

  • Particulier tarief: € 78,- per uur + 21 % BTW 
  • Zakelijk tarief: € 110,- per uur + 21 % BTW 

Reken er op dat de meeste sessies 60 tot 90 minuten duren per keer.

Reiskosten

Is het handiger dat ik naar jou of jullie organisatie toe kom? Dat kan. Voor te maken reiskosten reken ik € 0,25 per km ex. BTW, waarbij de snelste afstand wordt berekend volgens de ANWB-routeplanner. 

Gratis follow-up

Het is belangrijk om dat wat je opgestoken hebt tijdens de coaching, ook na afloop in de praktijk te blijven brengen. Daarom bel ik je ca. 3 maanden na afloop van een traject, om te horen hoe het met je gaat. Waar nodig, frissen we de opgedane kennis nog even op. Deze follow-up sessie is kosteloos.

Vergoeding

Werkgevers hebben alle belang bij vitale en veerkrachtige werknemers. Om die reden zijn zij vaak bereid om (een deel van de) de kosten van coaching te vergoeden. Het gaat dan om de mogelijkheden voor verdere loopbaanontwikkeling, competentie-ontwikkeling en het voorkomen of beperken van ziekteverzuim. Verzuim kan een behoorlijke kostenpost zijn voor werkgevers. Mocht je onverhoopt al ziek thuis zitten, dan is jouw werkgever gebonden aan de regels voor verzuimbegeleiding. Die zijn neergelegd in de Wet Verbetering Poortwachter. Een werkgever – en ook een verzuimverzekeraar – is er bij gebaat om de verzuimduur zo kort mogelijk te houden. Ik heb regelmatig meegemaakt dat een bedrijfsarts van mening was dat een coachingstraject de verzuimduur bij burn-out kon verkorten. Dat was voor de verzekeraar en werkgever genoeg reden om de kosten van een coachtraject te vergoeden. Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling  P&O, HR of bij de bedrijfsarts. 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn