Mind & Matters
Voor rust en helderheid

Wat kan coaching voor iemand betekenen? Een getuigenis:

“Anne-Marie begeleidde mij tijdens mijn burn-out. Anne-Marie heeft een heel rustige, positieve en open instelling. Ze werkt veel vanuit de mindfulness wat ik als zeer prettig en leerzaam heb ervaren. Tijdens elk coachingsgesprek voelde Anne-Marie heel goed aan wat er eerst nodig was om daarna de volgende stap te kunnen zetten. Ook al voelde ik weerstand en was ik het overzicht kwijt, zij wist altijd op een duidelijke manier samen te vatten waar ik stond. De inzichten die ze me gaf brachten (en brengen) mij veel helderheid en houvast. Terugkijkend zie ik dit traject als een intensieve, maar vooral mooie reis waar ik zeker rijker ben uitgekomen.”

 Sofie, 38 jaar.


Van: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Naar: Dit ben ik! Dit kan ik! Dit wil ik!

“Op zoek naar een nieuwe richting…maar welke?
Sollicitaties geschreven, maar nooit opgestuurd.
Een drempel te hoog? Bang? Onzeker?
Via een vriendin maakte ik kennis met Anne-Marie en haar praktijk. Zij liet mij inzien waar ik tegenaan liep, wie ik ben, wat mijn valkuilen zijn. En, zeker niet onbelangrijk; wat mijn kernkwaliteiten zijn. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden. Dat had ik hard nodig. Zij heeft alles op mij afgestemd, op wat ik nodig had. Door haar zijn mijn drempels verdwenen.
Bang? Nee.

Onzeker? Niet meer.
En de richting? Mede door haar ben ik daar uitgekomen.
Anne-Marie is lifecoach. Van wat ik heb geleerd, heb ik voor mijn leven profijt! Wat mij betreft is Anne-Marie coach for life.”

Brenda, 36 jaar.


Wat kan ik nog meer ? Ben ik niet te oud om iets anders te gaan doen?

“Ik vernam dat Anne-Marie loopbaancoach was. Zij heeft een goede kijk op de dingen en weet de belangrijkste dingen eruit te filteren en samen te vatten, zodat het steeds weer duidelijk werd wat ik wilde en welke lijn ik ging volgen. Dit gaf mij een andere kijk op wat ik allemaal nog kan/kan gaan doen. Zij wist mij enthousiast te maken voor de studie waar ik nu mee ben begonnen: kindercoaching. En dat vind ik super! Dank je wel, Anne-Marie, voor je support.”

José, 60 jaar.

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn