Mind & Matters
Voor rust en helderheid

VISIE

De wortel van veel van de problemen waar wij voor komen te staan in ons leven, ligt vaak in onze automatische reactie op die problemen.

Vanuit het denken proberen wij heel hard een oplossing te vinden voor de problemen die wij tegenkomen. We verwachten ons pas gelukkiger te kunnen voelen zodra we die oplossing eenmaal gevonden en toegepast hebben. Maar zolang je die oplossing nog niet gevonden hebt, ben je (nog) niet gelukkig. Uitgesteld geluk, zeg maar. Onderweg daar naar toe ervaren we een gebrek aan contact met onszelf. Graag begeleid ik je bij het herstellen van dat contact. Om van daaruit, vanuit jezelf, weer keuzes te kunnen maken die werkelijk bij je passen. Keuzes die betrekking hebben op de omgang met het echte leven, zoals zich dat hier en nu aandient. Vaak leidt dit tot een groter gevoel van welzijn. Terwijl je onderweg bent, terwijl je aan je doelen werkt voor de toekomst.

Het maken van keuzes die leiden tot meer rust en helderheid in jouw leven.

Wie wil dat nou niet? Een coach kan je hierbij van dienst zijn. Vanuit een overtuiging dat jij, de cliënt, uiteindelijk zelf als enige kan bepalen wat goed voor jou is. Vrijwel iedereen probeert om iets van zijn of haar leven te maken, maar de meeste mensen kunnen bij moeilijke keuzes of in zware tijden wel wat ondersteuning gebruiken. Coaching dient geen ander doel dan jou te helpen bij het maken van eigen keuzes. De rol van coach is een autonome, onafhankelijke rol waarbij jouw belang als cliënt voorop staat. Dit klinkt misschien als een inhoudsloze kreet van een willekeurige supermarktketen. Maar echt, voor coaching is dit toch een noodzakelijke basis. Het gaat om jouw ontwikkeling, om jouw doelstellingen. Jouw leven.

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn