Mind & Matters 
minder haast en meer hygge in je leven


Herken je dit? 

Je hoofd tolt. Je voelt je vaak zo moe. Je bent snel overprikkeld. Je kunt je niet herinneren wanneer jij je voor het laatst echt uitgerust voelde. Je blijft maar doorbuffelen, terwijl je 'tank' bijna leeg is. Je hebt steeds meer moeite om je focus vast te houden. Je merkt dat je sneller overprikkeld bent. Andere mensen, harde geluiden, gesprekken voeren....het is je snel teveel. Steeds vaker heb je klachten als hoofdpijn, hartkloppingen of buikpijn. Herken je dit? Grote kans dat je overbelast bent.  Trap dan nu op de rem, om erger te voorkomen. Echt, het is het meest gezonde wat je voor jezelf kunt doen. 

Je wilt gewoon ‘de oude jij’  terug

De persoon die alles met gemak aankon. Blijf niet langer doorploeteren; ik help je graag. Mind & Matters is specialist in het voorkomen en verhelpen van chronische stress. Met een unieke aanpak leer je om anders met jezelf en anders met stress om te gaan. Hoe? Door weer ontspanning en plezier terug te brengen je leven. Met mindfulness en hygge: een levenshouding uit Scandinavië waarbij het gaat om ontspanning, aandacht en quality time. 

Nu beschikbaar: online training Ease & Peace

Een lichter leven, met minder stress. Het kan echt. Nu beschikbaar: de online training Ease & Peace, speciaal voor mensen met chronische stress en spanningsklachten. Stap voor stap leer je om voortaan anders met stress en anders met jezelf om te gaan. In 3 maanden tijd maak je zo ruimte voor een lichter en leuker leven. Iedere week krijg je toegang tot een volgende module met:

  • video-instructie van de coach
  • audio mindfulness-oefeningen: om in het hier-en-nu te komen
  • psychologische achtergrondkennis: over stress
  • tests en vragenlijsten: die je meer inzicht geven in jezelf
  • opdrachten: om zelf aan de slag te gaan met jouw situatie

Om uiteindelijk te komen tot een routekaart die past bij het leven dat jij wilt leiden.

Geen wachtlijsten, maar direct aan de slag met jouw stressklachten. In alle rust en comfort, thuis vanachter de computer. 

Vertel mij meer 

 

 

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn