Mind & Matters
Voor rust en helderheid

Wil jij je weer uitgerust en vitaal voelen? 

Mind & Matters is specialist in het voorkomen en verhelpen van chronische stressklachten. Met een unieke aanpak leer je om anders met jezelf en anders met stress om te gaan. Hoe? Door weer ontspanning en plezier terug te brengen je leven. De werkwijze van Mind & Matters is gebaseerd op hygge: een levenshouding uit Scandinavië waarbij het gaat om ontspanning, aandacht en quality time. Meer over deze aanpak vind je hier 

De sterkste schouders... 

Herken je dit? Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en anderen kunnen altijd op jou rekenen. Er moet heel wat gebeuren voordat jij het bijltje erbij neergooit; je bent een echte doorzetter. Je hebt een hekel aan mensen die de kantjes er vanaf lopen; daar zullen ze jou niet op betrappen. Je kunt je pas ontspannen als jouw to-do-lijst is afgewerkt. En die lijst is best lang; soms lijkt er geen eind aan te komen. Je blijft maar doorbuffelen, terwijl je eigen 'tank' bijna leeg is. Zeg eens eerlijk: wanneer heb jij je voor het laatst echt uitgerust gevoeld? Wanneer ging je voor het laatst met plezier aan het werk?

Snel ingrijpen 

Af en toe stress ervaren, is niet erg. Stress is een lichamelijke reactie als je geest denkt iets moeilijk aan te kunnen. Je lichaam wordt in verhoogde staat van paraatheid gebracht. Het is een natuurlijke reactie die nuttig is. Maar: alléén als deze kort duurt en als je daarna voldoende herstelt. Als je hoofd en je lijf te lang en te vaak in de hoogste versnelling draaien, ontstaat er ongezonde, chronische stress. Snel ingrijpen is echt cruciaal bij chronische stressklachten. Mind & Matters hanteert daarom geen wachtlijsten en je kunt vaak al binnen 1 week terecht. 

Oefeningen in de buitenlucht

Juist in deze tijden van het Corona-virus is wandelcoaching een goede optie. We wandelen in rustige natuurgebieden waar het goed mogelijk is om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. In deze tijd, waarin veel mensen zich letterlijk of figuurlijk opgesloten voelen, kan het heel prettig zijn om lekker uit te waaien. De natuur alleen al heeft een stressverlagend effect. Je komt even los van je dagelijks leven en er ontstaat ruimte voor andere oplossingen. 

Nieuw! Online training Ease & Peace

Binnenkort verwacht: de online training Ease & Peace, voor een lichter leven. Een programma voor meer rust en (zelf)vertrouwen. En nu echt. Ervaar je veel stress en spanning? Leer nieuwe vaardigheden en inzichten waar je voor de rest van je leven wat aan hebt. Een 13-weekse training, met video's, podcasts en thuis-opdrachten. Geheel corona-proof. De training wordt op dit moment nog getest door proefpersonen. Wil je op de hoogte gebracht worden als deze training uitkomt? Laat je mailadres achter, dan ontvang je bericht zodra het zover is. No strings attached.  

Ja, mail mij als de nieuwe training uitkomt!
Face-to-face coaching
More relaxed - meer rust in werk en leven. 

Meer rust, ondanks pittige omstandigheden - Ze nam echt de tijd voor mijn vragen. Ik moest wel knoppen omzetten bij mijzelf, maar het heeft mij zoveel meer rust gebracht. - Simone, 48 jaar 

Vertel me meerAwake at work - voor loopbaanontwikkeling. 

Van: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Naar: Dit ben ik! Dit kan ik! Dit wil ik! ...Anne-Marie is lifecoach. Van wat ik heb geleerd, heb ik voor mijn leven profijt! Wat mij betreft is Anne-Marie coach for life. - Brenda, 36 jaar

Vertel me meerA better balance - voor herstel na burn-out.  

De inzichten die ze me gaf brachten (en brengen) mij veel helderheid en houvast - Terugkijkend zie ik dit traject als een intensieve, maar vooral mooie reis waar ik zeker rijker ben uitgekomen.” - Sofie, 38 jaar.

Vertel me meer 

 

 

 

 

  

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn