Mind & Matters
Voor rust en helderheid

You can’t stop the waves, but you can learn to surf.

Jon Kabat-Zinn

Stress is onvermijdelijk in ons leven. Maar te veel en te vaak is schadelijk. Het goede nieuws: het kan echt anders.

Bij coachingspraktijk Mind & Matters leer je anders met stress omgaan. En vriendelijker te zijn voor jezelf. Met o.a. mindfulness technieken leer ik je om met een frisse blik en echte aandacht te onderzoeken wat nu teveel stress oplevert. Samen met jou zoek ik naar haalbare oplossingen die zorgen voor meer rust en focus in jouw dagelijks leven. Oplossingen die bij jou passen. Dat doen we in een ongedwongen sfeer, al wandelend in de groene polder, met de haren in de wind. Of we blijven lekker binnen, kruipen bij de kachel met een goede kop koffie of thee en iets lekkers.

Mind & Matters heeft 3 programma's ontwikkeld voor loopbaanontwikkeling, stressvermindering of herstel na burn-out. De coaching heeft haar basis in mindfulness (MBCT). Dat wil zeggen: kijken naar alles wat er nú is, acceptie van wat je tegenkomt: alle gedachten, gevoelens en sensaties. Ook dat wat we normaal gesproken liever niet willen: verdriet, boosheid, frustratie. En juist vanuit die accepterende houding ontstaat ruimte om anders te reageren. Ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Neem rustig een kijkje op deze site. Wil je meer weten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen; ik help je graag en een eerste gesprek is altijd gratis. En dat kan natuurlijk ook gewoon telefonisch of per skype. 

Maak vandaag nog werk van je eigen welzijn. Je hebt immers alleen het NU.

Graag tot ziens,

Anne-Marie Nijenhuis

 
 

 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn