Mind & Matters 
voor rust en helderheid

Gun jezelf een lichter leven!

Mijn drive om anderen te helpen bij de aanpak van chronische stress komt voort uit mijn persoonlijke ervaring. In 2017 overleed mijn partner heel plotseling aan een hartstilstand. Hij was 45 jaar. Naar mijn overtuiging heeft overmatige stress een grote rol gespeeld bij zijn vroegtijdig overlijden. 

Mindfulness hielp mij om weer vaste grond onder de voeten te krijgen. Ik vond mijn kracht weer terug en besloot ik om mijn eigen praktijk een nieuwe impuls te geven. Om op die manier anderen te helpen bij het verminderen van hun stress en het terugvinden van hun vitaliteit. 

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam geweest als HR-professional. Daarnaast begon ik enkele jaren geleden mijn eigen praktijk. Ik heb al veel medewerkers individueel mogen begeleiden op hun pad. Dan ging het vaak om mensen met een burn-out of overspanning. Ook het fungeren als klankbord voor jonge werknemers over hun (vaak eerste echte) baan maakt deel uit van mijn werk. Bij meer ervaren medewerkers merk ik de meerwaarde van het bieden van extra loopbaanbegeleiding. Voor veel mensen is het vaak een eyeopener om te merken dat zij zelf meer aan het roer kunnen staan van hun loopbaan. 

Mijn achtergrond is een beleidsmatige hbo-opleiding. Vervolgens heb ik een verkorte academische opleiding Arbeids- en organisatie psychologie afgerond. Later heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van coaching en stresscounseling. Tenslotte kwam ik in aanraking met mindfulness. Daarin kwam voor mij de essentie naar voren van alles wat ik tot dan toe opgestoken had. Het is een basis die die ik graag doorgeef: een 'manier van kijken' waar je voor de rest van je leven wat aan hebt.   
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn