Mind & Matters
Voor rust en helderheid

 

Schermerhorn

De praktijk van Mind & Matters is gelegen in Schermerhorn. Een klein, landelijk dorpje in de polder, vlak bij  Alkmaar, op ca. 40 rij-minuten vanaf Amsterdam. De coaching vindt plaats in een rustige gespreksruimte. Dit is een afzonderlijke ruimte achter een woonhuis, gelegen in een grote tuin aan het water, met bloemen, heesters en fruitbomen.

De polder in

Als het weer het toelaat, kunnen we er voor kiezen om naar buiten te gaan. De Eilandspolder of Mijzenpolder in. Er zijn mooie wandelroutes in de omgeving, waar je nauwelijks een mens tegenkomt. De wind door je haren, de geur van pasgemaaid gras, de zon op je gezicht. Jij komt zelf in beweging en daardoor komt je geest ook in beweging. Gelijktijdig lopen en praten zorgen ervoor dat je hoofd en je lijf met elkaar verbonden raken; en daarmee het verstand en het gevoel. 

Skype of Zoom

Het is ook mogelijk om de sessie plaats te laten vinden via video (Skype of Zoom). Dan hoef je helemaal niet van huis. En kunnen we elkaar toch spreken en zien. Zeker in deze onzekere tijd van het Corona-virus is dit een goed en veilig alternatief. Hou er wel rekening mee dat de gesprekken dan wat korter duren. Ik heb gemerkt dat bij video-gesprekken de focus na 45-60 minuten echt even weg is. Dat is niet erg, want er kunnen toch betekenisvolle stappen gezet worden. 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn