Mind & Matters 
voor rust en helderheid

Een lichter leven met minder stress

  • Tolt je hoofd? 
  • Vaak moe? 
  • Snel overprikkeld? 

Eerst ging de combinatie van werk en prive je nog goed af. Maar nu kosten zelfs de meest eenvoudige taken veel energie. Je hebt  steeds meer moeite om je te concentreren. En je merkt dat je sneller overprikkeld bent. Je kunt ook vaker lichamelijke klachten hebben, zoals hoofdpijn, hartkloppingen of buikpijn. Je wilt gewoon 'de oude jij'  terug. De persoon die alles met gemak aankon.

Als je nou maar eens een paar nachten goed sliep, misschien krijg je dan je energie weer terug. Als de omstandigheden nou maar veranderden. Als de drukte op het werk straks voorbij is. Als alles thuis weer een beetje rustig is...Als...als...als.

Maar zo is het nu niet. Je hoofd tolt. Je draaft maar door. Mensen om je heen zeggen dat je het rustiger aan moet doen. Jij denkt: hoe dan?

Herken je dit? Grote kans dat je (emotioneel) overbelast bent.  Misschien is zelfs al gezegd dat je overspannen bent. Trap dan nu op de rem, nu het nog kan. Om te voorkomen dat je maandenlang thuis komt te zitten. Echt, het is het meest gezonde wat je voor jezelf kunt doen. Nu. Op dit moment.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn