Mind & Matters 
minder haast en meer hygge in je leven Tolt je hoofd?  

Blijf je maar piekeren? Heb je het gevoel dat je de grip verliest op je leven?

Ben je vaak moe? 

Ben je sneller en vaker vermoeid dan anders?

Snel geprikkeld? 

Kun je minder hebben? Of heb je huilbuien?


Eerst ging de combinatie van werk en privé je nog goed af. Maar nu kosten zelfs de meest eenvoudige taken veel energie. Je hebt  steeds meer moeite om je te concentreren. En je merkt dat je sneller overprikkeld bent. Je kunt ook vaker lichamelijke klachten hebben, zoals hoofdpijn, hartkloppingen of buikpijn. Je wilt gewoon ‘de oude jij’  terug. De persoon die alles met gemak aankon. 

Als je nou maar eens een paar nachten goed sliep, misschien krijg je dan je energie weer terug. Als de omstandigheden nou maar veranderden. Als de drukte op het werk straks voorbij is. Als alles thuis weer een beetje rustig is…Als…als…als.

Maar zo is het nu niet. Je hoofd tolt. Je draaft maar door. Mensen om je heen zeggen dat je het rustiger aan moet doen. Jij denkt: hoe dan?

Herken je dit? Grote kans dat je (emotioneel) overbelast bent.  Misschien is zelfs al gezegd dat je overspannen bent. Trap dan nu op de rem, nu het nog kan. Om te voorkomen dat je maandenlang thuis komt te zitten. Echt, het is het meest gezonde wat je voor jezelf kunt doen. Nu. Op dit moment.

Een helder hoofd 

Je krijgt een beter inzicht in jouw problemen. Je ziet beter hoe je om kunt gaan met stressvolle situaties.

Een ontspannen lichaam 

Met simpele stappen zorg jij voor meer ontspanning in je dagelijks leven.

Weten wat jij nodig hebt 

Jij weet wat je nodig hebt om je prettig te voelen. En hoe je dat voor elkaar krijgt.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn