Mind & Matters 
voor rust en helderheid Tolt je hoofd?  

Blijf je maar piekeren? Heb je het gevoel dat je de grip verliest op je leven?

Ben je vaak moe? 

Ben je sneller en vaker vermoeid dan anders?

Snel geprikkeld? 

Kun je (veel) minder hebben? 


Eerst ging de combinatie van werk en privé je nog goed af. Maar nu kosten zelfs de meest eenvoudige taken veel energie. Je hebt  steeds meer moeite om je te concentreren. En je merkt dat je sneller overprikkeld bent. Je kunt ook vaker lichamelijke klachten hebben, zoals hoofdpijn, hartkloppingen of buikpijn. Je wilt gewoon ‘de oude jij’  terug. De persoon die alles met gemak aankon. 

Als je nou maar eens een paar nachten goed sliep, misschien krijg je dan je energie weer terug. Als de omstandigheden nou maar veranderden. Als de drukte op het werk straks voorbij is. Als alles thuis weer een beetje rustig is…Als…als…als. Maar zo is het nu niet. Je hoofd tolt. Je draaft maar door. Mensen om je heen zeggen dat je het rustiger aan moet doen. Jij denkt: hoe dan?

Herken je dit? Grote kans dat je (emotioneel) overbelast bent.  Misschien is zelfs al gezegd dat je overspannen bent. Trap dan nu op de rem, nu het nog kan. Om te voorkomen dat je maandenlang thuis komt te zitten. Echt, het is het meest gezonde wat je voor jezelf kunt doen. Nu. Op dit moment.

Je wilt gewoon ‘de oude jij’ terug. De persoon die alles met gemak aankon. Blijf niet langer doorploeteren; ik help je graag. Mind & Matters is specialist in het voorkomen en verhelpen van chronische stress. Met een unieke aanpak leer je om anders met jezelf en anders met stress om te gaan. Hoe? Door weer ontspanning en plezier terug te brengen je leven. Met mindfulness en hygge: een levenshouding uit Scandinavië waarbij het gaat om ontspanning, aandacht en quality time.


Een helder hoofd 

Je krijgt een beter inzicht in jouw problemen. Je ziet beter hoe je om kunt gaan met stressvolle situaties.

Een ontspannen lichaam 

Met simpele stappen zorg jij voor meer ontspanning in je dagelijks leven.

Weten wat jij nodig hebt 

Jij weet wat je nodig hebt om je prettig te voelen. En hoe je dat voor elkaar krijgt.


Een lichter leven, met minder stress. Het kan echt. Nu beschikbaar: de online training Ease & Peace, speciaal voor mensen met chronische stress en spanningsklachten. Stap voor stap leer je om voortaan anders met stress en anders met jezelf om te gaan. In 3 maanden tijd maak je zo ruimte voor een lichter en leuker leven. Iedere week krijg je toegang tot een volgende module met:

  • video-instructie van de coach
  • audio mindfulness-oefeningen: om in het hier-en-nu te komen
  • psychologische achtergrondkennis: over stress
  • tests en vragenlijsten: die je meer inzicht geven in jezelf
  • opdrachten: om zelf aan de slag te gaan met jouw situatie

Om uiteindelijk te komen tot een routekaart die past bij het leven dat jij wilt leiden.

Geen wachtlijsten, maar direct aan de slag met jouw stressklachten. In alle rust en comfort, thuis vanachter de computer.

Hier vind je meer informatie:  https://training.mindhttps://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Button/images/thumbnail.svg andmatters.nl/product/online-training-ease-peace/

Knoptekst
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn