Mind & Matters 
voor rust en helderheid

Wil je iets anders met je werk, maar weet je niet precies wat? 

Veel mensen zitten vast in een baan die niet (meer) goed past bij hun kwaliteiten, mogelijkheden en behoeften. Dit kan een bron zijn van veel stress en frustratie. De stille wens om je baan op te zeggen en weg te gaan is groot, maar weet je ook waar je naar toe wilt? Zijn er misschien nog andere mogelijkheden om je werk meer passend te maken? Pas als je hebt ontdekt wat jou drijft, zul je echt met plezier in actie komen. Ik begeleid je bij het doelgericht uitvinden hoe je in je werk en in je leven staat. Bij het bepalen waar je naar toe wilt. En hoe je dit vervolgens aanpakt.

Resultaat: Je weet welke kwaliteiten en mogelijkheden je hebt en hoe je die optimaal kunt inzetten om jouw wensen te verwezenlijken.

Programma:

·        Onderzoek naar jouw kwaliteiten

·        Wat zijn jouw energiegevers en energievreters?

·        Wat zoek je in werk?

·        Wat heb jij allemaal te bieden? 

·        Hoe kun jij je het beste presenteren?

·        Concreet plan van aanpak

Van: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Naar: Dit ben ik! Dit kan ik! Dit wil ik! “Op zoek naar een nieuwe richting…maar welke? Sollicitaties geschreven, maar nooit opgestuurd. Via een vriendin maakte ik kennis met Anne-Marie en haar praktijk. Zij liet mij inzien waar ik tegenaan liep, wie ik ben, wat mijn valkuilen zijn. En, zeker niet onbelangrijk; wat mijn kernkwaliteiten zijn. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden. Dat had ik hard nodig. Zij heeft alles op mij afgestemd, op wat ik nodig had. Door haar zijn mijn drempels verdwenen. En de richting? Mede door haar ben ik daar uitgekomen. Anne-Marie is lifecoach. Van wat ik heb geleerd, heb ik voor mijn leven profijt! Wat mij betreft is Anne-Marie coach for life.” 

Brenda, 36 jaar.

Wat kan ik nog meer ? Ben ik niet te oud om iets anders te gaan doen? “Ik vernam dat Anne-Marie loopbaancoach was. Zij heeft een goede kijk op de dingen en weet de belangrijkste dingen eruit te filteren en samen te vatten, zodat het steeds weer duidelijk werd wat ik wilde en welke lijn ik ging volgen. Dit gaf mij een andere kijk op wat ik allemaal nog kan gaan doen. Zij wist mij enthousiast te maken voor de studie waar ik nu mee ben begonnen: kindercoaching. En dat vind ik super! Dank je wel, Anne-Marie, voor je support.”

José, 60 jaar.

Tijd en investering:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • 7 wandelingen van 60-90 minuten (zie ook tarieven)
  • Huiswerkopdrachten
  • Vragenlijsten en psychologische tests
  • Doorlooptijd: 4 maanden 
  • Investering: € 879,- incl. BTW

 

 

I

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn